A Magyar Bioinformatikai Társaságba való belépés módja

A honlapunkról letölthető Belépési nyilatkozatot [Doc,Pdf] kitöltve, mind a jelölt, mind a két ajánló által aláírva kérjük scannel-ve küldje vissza a mabit kukac mabit pont org pont hu e-mail címre. Ajánlókat a Tagkeresés menupont alatt kereshet.

Az Alapszabály III/1.1. pontja alapján, a tag felvételi kérelméről a Társaság elnöksége dönt, és arról értesíti a jelentkezőt.

Bejelentkezés a Társaság honlapján

Ha Ön még nem tagja a Magyar Bioinformatikai Társaságnak, a fent leírtak alapján először kérje a Társaságba való tagfelvételét. Amennyiben már a Társaság tagja, akkor a tagfelvétel során megadott e-mail cím segítségével generáljon magának jelszót, és ezzel a jelszóval jelentkezzen be.

Adategyeztetés

Ha Ön a Magyar Bioinformatikai Társaság tagja, és a társaságnál megadott adatai (lakcím, munkahely, email) megváltoztak, illetve ezeket korábban nem adta meg, akkor kérjük, hogy a kért adatokat adja meg, a következő lehetőségek közül valamelyik formában:

  • Adategyeztető lap [Doc,Pdf] kitöltése után a dokumentumot scannel-ve küldje vissza a mabit kukac mabit pont org pont hu email címre.
  • Bejelentkezés után az Adategyeztetés menüpont segítségével on-line is megadhatja az adatokat

Tagdíj

Az aktuális éves tagdíj: 6.000 Ft. A tagdíjat a Társaság számlaszámára (Budapest Bank, 10100716-58526100-01000004, IBAN: HU20-10100716-58526100-01000004) utalással tudja befizetni. Az aktuális éves tagdíjat március 31-ig kell befizetni. A Társaság tagjai bejelentkezés után ellenőrizhetik, hogy az aktuális éves tagdíjat befizették-e már. Rendszerünk negyedévenként ellenőrzi a befizetéseket, és hiány esetében automatikus fizetési felszólítást küld. A befizetés után a számlát a rendszerünk a regisztrált e-mail címre küldi el.

Kilépés a társaságból

Ha valamilyen ok miatt nem kíván tovább a Magyar Bioinformatikai Társaság tagja lenni, a honlapunkról letölthető Kilépési nyilatkozatot [Doc,Pdf] kitöltve és aláírva kérjük scannel-ve küldje vissza a mabit kukac mabit pont org pont hu e-mail címre.